Meny
 

Endelig kommer denne butikken til Oslo!

 Lave priser, inspirerende utstillinger og spennende varer har gjort butikken til en stor suksess i blant annet Kristiansand og Stavanger – nå kommer den til Arkaden.
- Upstairs er og har alltid ønsket å være annerledes, sier daglig leder i Upstairs AS, Bengt Bårdsen.

 

Butikken er en gave- og interiørkjede med «ting og tang til lave priser», men både konseptet, butikkene og utvalget skiller seg ut fra andre interiørbutikker. 

 

- Butikkene er bygget som en labyrint med høyt varetrykk, inspirerende utstillinger og spennende overraskelser underveis. Det kommer hele tiden inn nye varer så når du først ser noe du liker, er det best å kjøpe det med en gang, forteller Bårdsen.

 

 

bilde 1

BAKING: Hos Upstairs finner du alt du trenger til kjøkkenet, hobbyprosjekter, festlige anledninger, dekorasjoner og interiør. FOTO: Produsenten.

 

 

Dekorasjons bilde

DIY: Hvorfor ikke lage dekorasjonene til festen selv? Det er morsomt og vil garantert imponere og inspirere selskapet. FOTO: Upstairs

 

 

Reiser verden rundt for unike produkter

Upstairs er en familiebedrift og har gjort stor suksess i Stavanger, Kristiansand, Arendal og Sandnes. Nå gleder de seg til å åpne butikk i hovedstaden og på Arkaden.

 

- I mange år har vi fått spørsmål om når vi åpner i Oslo. Det er utrolig spennende endelig å komme inn til hovedstaden, sier Bengtsen.

 

- Arkaden ligger veldig bra plassert i Oslo Sentrum, og vi har store forventinger til nyåpningen. Vi håper at butikken skal bli tatt i mot på samme måte som i Stavanger, der butikkåpningen ble en stor suksess.

 

Upstairs ble startet av Bård og Bente Bårdsen i 1996. I dag er det sønnen og datteren deres, Bengt og Bianca Bårdsen som driver familiebedriften, og som reiser verden rundt for å få tak i spennende og unike varer til gode priser.

 

- Vi handler fra store messer i Asia, Indonesia og Europa. Alle våre lys og servietter kommer fra ledende kvalitetsleverandører i Danmark, Nederland og Tyskland, sier Bengt Bårdsen.

 

 

Babyshower bilde nr 3

BABYSHOWER: Upstairs har fokus på spennende varer til lave priser, og du finner inspirasjon til anledninger og masse mer. FOTO: Upstairs

 

 

Bilde 4

INTERIØR: Butikken har også mye spennende av interiør og varer som enkelt lar deg fornye litt hjemme. FOTO: Upstairs

 

 

Alt du trenger – til alle anledninger

Resultatet er en unik butikk med spennende utvalg og gode priser. Et besøk på Upstairs vil imidlertid også by på opplevelser.

 

- Målet er ikke bare å tilby spennende varer til lave priser, men å gjøre det på en inspirerende og opplevelsesrik måte. Vi bruker mye tid på å stille ut varene i butikkene, slik at vi hele tide kan gi kundene en god opplevelse når de besøker oss, sier Bårdsen.

 

Med spennende produktkategorier og et stort utvalg er det lett å la seg inspirere.

 

- Vi har et stort utvalg av servietter og lys, med fokus på borddekor til store og små anledninger som dåp, konfirmasjon, bryllup og barnebursdag. Andre sentrale varegrupper er interiør, hobby, maskerade, gaveinnpakking og kort, forteller daglig leder.

 

- Du finner også store avdelinger med kjøkkenvarer, kaffe og te, kurver til oppbevaring, bilder, rammer og papirprodukter.

 

 

Fest pynt bilde

VELKOMMEN: Velkommen til nyåpningen av Upstairs på Arkaden kjøpesenter i hjertet av Oslo onsdag 24. mai. FOTO: Upstairs