Meny
 

Ledige stillinger

Her får du oversikt over ledige stillinger på Arkaden.

Har du lyst å jobbe hos oss på Arkaden? Her er våre ledige stillinger.

 

 

 

kjell

Kjell & Company

I kundenes øyne er vi de beste i bransjen når det gjelder de ansattes kunnskap og fleksibilitet. Vi er dessuten den butikkjeden som ifølge kundene gir raskest service.  Dette tror vi helt og holdent skyldes våre medarbeideres evne til å løse kundenes problemer på best mulig måte!For å passe og trives i stillingen må du være:

 

Interessert i teknologi! Det er alt. Med fantastiske kolleger og verktøy i form av både en introduksjonsuke i Malmø og opplæringsportal med onlinekurs, lærer du mer og mer for hver dag som går.

Serviceinnstilt! Du er genuint opptatt av salg og møtet med kunden. Og du ser det som en spennende utfordring at hver kunde skal forlate butikken med et smil om munnen, uansett kjøp eller ikke.

Målrettet! For oss er ikke tidligere erfaring nødvendig – vi legger stor vekt på utviklingen din og at du vokser i rollen som selger med de personlige egenskapene dine i bunn. Enten ambisjonen din er å jobbe hos oss ved siden av studiene dine, eller på sikt å vokse internt i bedriften (i dag rekrutteres 70 % av alle lederne våre internt), skal du føle at du utvikler deg hos oss.

- Arbeidet er lagt til både hverdager og helger. - Stillingen blir besatt i februar. - Søknaden må være hos oss senest 28. januar.

Lønn: etter avtale. I tillegg tilbyr vi et spennende bonussystem

Vi ser frem til å motta søknaden din!

Patrik, Vik. HR-medarbeider Lucas, TF-Regionsjef Norge

 

Kontaktpersoner

Patrik Nilsson

Vik.- HR-medarbeider

 

patrik.nilsson@kjell.com

Vi søker akkurat nå etter selgere på 20%(tilsvarende 7,5 time per uke i gjennomsnitt) til vår butikker i Oslo og Akershus.